Gratis verzending binnen nederland!
Uw winkelwagen is nog leeg.

Colours Skincare - Maasbracht

Zuidsingel 4, 6051 CH Maasbracht (Limburg)

Een mooie huid is een gezonde huid.
Colours SKINCARE is gespecialiseerd in anti-aging en huidverbetering.
Wij maken gebruik van de nieuwste technieken en methodes om jouw huid weer in balans te brengen zonder de natuurlijke barriere van de huid te verstoren!
 

Schoonheidssalon Mooy - Echt

Bellen 06 - 48394408, Echt (Limburg)

Beautycentrum in Echt (Limburg) Robin Lenarts

Speesjaal & CreArtistiek - Veldhoven

Meent 65, 5501 JK Veldhoven (Noord-Brabant)

Speesjaal is geen onbekende in het Veldhovens Citycentrum. Sinds enkele jaren is Speesjaal er gevestigd met een kleurrijke werk- en cadeauwinkel. Cliënten van Severinus maken in de winkel of op een van de andere dagbestedingslocaties onder andere kunstwerken en producten die in de winkel worden verkocht. Alle taken die horen bij de winkelvoering, voeren de cliënten zo zelfstandig mogelijk uit. Ook ondersteunen de cliënten andere ondernemers in het Citycentrum met diverse werkzaamheden.

 

Superkleren - Veldhoven

Heuvel 48A, 5502AL Veldhoven (Noord-Brabant)

Altijd de nieuwste laatste mode ! Heuvel 48a Veldhoven

Schatkamer - Zierikzee

Nieuwe Haven 1-3, 4301 DJ Zierikzee (Zeeland)

Op zoek naar een leuk kado? Wij zijn altijd op zoek naar handgemaakt trendy leuks wat je niet overal ziet. Kleine jonge ondernemers die nog al hun passie in hun product steken. Merken als 100% leuk, Cosinezz, Deseo Esperanza, Mies, Love Ibiza, Etoiles des Mer, Long Island Living en uiteraard ons eigen label SCHATKAMERZZ. Lieve kleine kadootjes vanaf €4,95 maar ook grotere kado's zoals zilveren sieraden, landelijk servies, de vazen en potten van BRYNXZ, accessoires van acacia hout en mooie woonschatten zoals de geweldige Zeeuwse windlichten van Strand & Kaarslicht.

Tulip Inn - Eindhoven Airport

Luchthavenweg 27, 5657EA Eindhoven (Noord-Brabant)

Dit moderne en elegante 3-sterren hotel is gunstig gelegen in de terminal van de luchthaven waardoor het de ideale tussenstop is voor al uw zakenreizen en aansluitende vluchten in Eindhoven. Het hotel beschikt over 120 kamers, een moderne fitnessruimte, een bar, een restaurant voor ontbijt, lunch of diner, maar ook evenementen.

Schoonheidssalon Yvonne van Dijck

Tongelresestraat 119A, 5613DD Eindhoven (Noord-Brabant)

Bij deze schoonheidssalon aan de Tongelresestraat in Eindhoven kunt u terecht voor allerlei behandelingen. Geef u over aan een ontspannende lichaamsmassage bij Schoonheidssalon Yvonne van Dijck. Of verwen uzelf met een verrassende dag- of avondmake-up. Met een gezichts- of ontharingsbehandeling ziet u er weer stralend uit.