Gratis verzending binnen nederland!
Uw winkelwagen is nog leeg.

Étoiles de Mer: Val op en durf 't te dragen!

Door gebruik van diverse materialen is de uitvoering vaak verrassend! Elk exemplaar is handgemaakt en uniek. Door de kleuren en de natuurlijke materialen heb je altijd een bijzonder sieraad!
Juweeltjes van sieraden, geïnspireerd door de natuur!

"Een uit de hand gelopen hobby", zo zou je t kunnen noemen.

Té veel armbandjes gemaakt en net zoveel kettingen, dus deelde ik ze uit aan zussen en vriendinnen. Tja, en dat was t begin... Ik kwam in contact met Kim van de Beadbizz en Anouk van Beads & ThinkX, en werd een échte 'factfinder'.

Ik zocht en zoek nog steeds over de hele wereld naar nieuwe inspiratiebronnen. Hier in Nederland en zéker ook in t buitenland, kan ik geen kralenwinkel voorbij lopen, zonder even te gaan zoeken naar aparte kralen, onderdelen of andere leuke materialen.

Ondertussen verkoop ik mijn sieraden, geef workshops, organiseer kinderfeestjes, maak op bestelling, geef les in 't maken van sieraden, doe reparaties, maak bruidssieraden en ontdek nog steeds nieuwe technieken. Ondertussen heb ik mn eigen É-bracelets, eigen ontwerp en helemaal zelf met veel liefde in elkaar gezet. Er is géén tweede. Ze kunnen in alle mogelijke kleuren gemaakt worden en ook in zovele uitvoeringen. Ook in opdracht :-) 

Wil je meer weten? Neem contact met me op via het contactformulier

Margo